Persoonlijk menu

Menu

Sleutels en cilinders

Sleutels en cilinders  |  toegangbeheer |  Naar een waterdicht plan  |  Merken  |   Graveerservice

SLEUTELS EN CILINDERS

Sleutels of cilinders aanmaken of bijmaken? Dat kan bij al onze vestigingen en u wordt direct geholpen. Van sleutels en cilinders op certificaat tot de ouderwetse sleutel en het insteekslot van uw schuur. We hebben alle merken in huis, SKG en PKVW gekeurd.

U kunt werkelijk voor alle sleutels bij ons terecht. We noemen er een paar: autosleutels, cilindersleutels, contactsleutels, hoefijzersleutels JMA, hoefijzersleutels Keyline, Key-less systemen, KeyCop sleutelbeheer, klapsleutelprofielen, klaviersleutels, originele sleutels en trans-pondersleutels.

Uw sleutels maken we op de Silca Futura Pro, een unieke elektronische sleutelfreesmachine met twee freesstations. Snel en foutloos en met toegang tot de meest uitgebreide sleuteldatabase op de markt.

Cilinders bijbestellen of cilinders vervangen? Onze experts maken ze met de hand. Ze zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Meestal heeft u ze binnen een dag, zeker als u even een afspraak maakt. 

Kortom: hebt u sleutels of cilinders nodig, kom dan langs! Voor grotere opdrachten is het slim om even een afspraak te maken zodat we zeker weten dat we tijd voor u hebben. Laat uw gegevens hieronder achter en we nemen snel contact met u op. Mailen kan ook via info@breur.nl of bel 010 - 2 888 444

TOEGANGBEHEER EN INNOVATIE

Ook bij sleutels is er volop innovatie. Merken als Dom, Winkhaus, Salto, Dormakaba, Iloq en Simons Voss komen steeds met vernieuwingen. Een daarvan is de elektronische cilinder die steeds vaker wordt toegepast bij (nieuw)bouwwoningen en bedrijfspanden.


Terug naar boven


NAAR EEN WATERDICHT SLUITPLAN

Een periodieke keuring of kalibratie zie je gemakkelijk over het hoofd tussen alle drukke werkzaamheden. Niet als u kiest voor gereedschapbeheer bij Breur. U krijgt van ons op tijd een seintje dat het weer zover is. Zo verloopt uw certificaat nooit. U hebt altijd inzicht in de gegevens van uw materiaal via de digitale beheeromgeving van Centix en u maakt zelf de afspraak voor de keuring of kalibratie.


Terug naar boven

MERKEN

Breur levert sleutels en cilinders van alle gangbare kwaliteitsmerken en de daarbij passende deuren en andere sluitsystemen.

GRAVEERSERVICE

Bij de sleutelbalie van Breur vindt u onze graveermachine. Deze graveermachine is voorzien van uiteenlopende functies en tools om uw graveer wens te kunnen vervullen. Dit zijn meestal naamplaten en huisnummer. Wij graveren op kunststof platen met een maximale grote van A4.

Terug naar boven