Ankerplan

ANKERPLAN

Om de veiligheid van een constructie te waarborgen is een goede aansluiting van de bouwdelen nodig. Een goed ankerplan waarborgt deze veiligheid. Uiteraard staat de constructieve veiligheid van een ankerplan altijd voorop. Dit neemt niet weg dat we ook rekening houden met de praktische uitvoerbaarheid. We proberen het ankerplan dusdanig in te richten dat de vakman zo snel mogelijk kan werken, de juiste ankers óf het juiste anker gebruikt en de kosten zo laag mogelijk blijven.

Het ankerplan uitvoeren

Breur heeft een uitgebreid assortiment verankeringstechnieken en bevestigingen. Hiermee wordt het ankerplan van uw project uitgevoerd. Onze adviseurs ondersteunen u graag met het opstellen van dit ankerplan. Wij verzorgen het denk- en rekenwerk en leveren de benodigde materialen. Een goed ankerplan is gebaseerd op wettelijke vereisten, kennis van bevestigingsmaterialen en het juiste gebruik van ondersteunende materialen. Breur beschikt over de juiste kennis en ervaring om een gedetailleerd ankerplan op te stellen waardoor de aannemer precies weet wat er moet gebeuren. Naast het rekening houden met de praktische uitvoerbaarheid beschrijven we ook duidelijk de materiaalsoorten, type ankers en welk gereedschap er benodigd is. Breur heeft ruime ervaring in het verzorgen van ankerplannen door de verschillende projecten die wij hebben uitgevoerd.

Ankers & Techniek

Onze Ankers & Techniek brochure geeft u een uniek inzicht in het gebruik van specifieke ankers voor specifieke verankeringsondergrond, benodigde gereedschappen en de professionele werkwijze hiervan. Deze brochure, in samenwerking met Fischer gemaakt, is zo revolutionair in Nederland dat wij deze niet online met u kunnen delen. Maar onze vertegenwoordigers en productspecialisten nemen hem graag met u door! U zult verstelt staan van de diepgang en tevens de simpliciteit van de toepassingen voor de praktische kant. Vanuit uitvoerders uit de bouw kunnen wij zeggen dat deze brochure echt werkt.
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.