BIM

BIM

Het Bouwwerk Informatie Model (BIM) is een digitale omgeving waarin alle technische aspecten en benodigde informatie van een bouwproject in kunnen worden verzameld. Alle partijen die aan een bouwproject werken kunnen de gegevens in de computer invoeren en de partijen kunnen de gegevens vervolgens meervoudig gebruiken. De ingevoerde informatie kan niet alleen door de partijen zelf worden gebruikt, maar ook de computers kunnen de data interpreteren.

Met de data kunnen 3D modeleringsprogramma’s worden aangestuurd, waarmee de kwaliteit van de bouwprojecten kan worden verbeterd. Het werken met BIM is niet alleen enorm efficiënt, maar ook economisch voordeliger. Breur neemt graag het initiatief om te werken met BIM. Eerder hebben wij succesvol samengewerkt aan het project voor de Hoge Raad der Nederlanden.

Bent u geïnteresseerd in het samenwerken via BIM en hoort u graag de mogelijkheden voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 010 – 2 888 444 of info@breur.nl. Hopelijk ontstaat een mooie samenwerking!