Over Breur

Algemene voorwaarden

Breur hanteert de algemene voorwaarden van Vertaz. Lees ze hier!

CO2-prestatieladder

Wij zijn trots dat wij het certificaat niveau 3 van de CO2-prestatieladder hebben behaald. Lees hier meer!

Duurzaamheid

Duurzaamheid begint bij jezelf! Wij geven graag het goede voorbeeld en hebben binnen ons bedrijf al de nodige stappen ondernomen.

Carbon Footprint

Ieder jaar voert Breur de Carbon Footprint Analyse uit volgens de opzet van het Greenhouse Gas Protocol. Meer informatie vindt u hier!

Handige links

Een steiger samenstellen? Vindt hier handige links voor uw projecten!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als familiebedrijf denken wij bij ons handelen na over de gevolgen voor toekomstige generaties. Maatschappelijk verantwoord ondernemen behoort dan ook tot de basisprincipes van Breur.

Onze showrooms

In onze showrooms kan iedereen terecht voor advies of het ophalen van producten. Onze gediplomeerde specialisten zijn u graag van dienst. De koffie staat vast voor u klaar!

Onze vertegenwoordigers

Onze vertegenwoordigers staan klaar voor al uw vragen. Plan gerust een afspraak met hen in!

Rapportages

Breur streeft naar het inzichtelijk maken en rapporteren van al haar handelingen inzake de reductie van haar Carbon Footprint. Lees hier ook meer over onze initiatieven!

Reductiemaatregelen

Breur streeft naar CO2-reductie. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij een stappenplan opgesteld. Lees verder voor meer informatie!

Vereniging veilig & Gezond werken

Veilig en gezond werken is een must. PBM en bedrijfskleding zijn daar een heel belangrijk onderdeel van, wij adviseren en leveren wat u nodig heeft.

Wie zijn wij

Breur is een familiebedrijf met de focus op het leveren aan bouw, infra en industrie. Met onze jaren ervaring en inhouse specialisten vinden wij voor u altijd een gepaste oplossing!