Toolbox Meeting

TOOLBOX MEETING

De veiligheid van onze mensen heeft altijd onze hoogste prioriteit! Breur zorgt graag voor het creëren van veiligheidsbewustzijn op de werkvloer en organiseert daarom graag een Toolbox meeting voor u en uw werknemers.

Het doel van een Toolbox meeting is het stimuleren van veilig gedrag op de werkvloer. We zorgen dat gevaren op en rondom de werkvloer herkend worden, brengen u en uw werknemers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de geldende regels en wijzen u en uw werknemers op de verschillende veiligheidsaspecten.

Door het geven van een (interactieve) preventieve instructie over de te gebruiken producten zorgen wij dat uw werknemers altijd veilig aan de slag kunnen! We adviseren graag over het gebruik, het onderhoud en het opbergen van de producten. Wist u bijvoorbeeld dat uw valbeveiliging altijd in een afgesloten kist moet opbergen om zo te voorkomen dat het plastic door het blootstellen aan direct zonlicht poreus kan worden?

De onderwerpen waar wij een Toolbox meeting voor kunnen organiseren zijn zeer uiteenlopend! Of het nu gaat om het opbouwen van een steiger of het gebruik van valbeveiliging: wij hebben de nodige specialisten in huis om uw van alle informatie te kunnen voorzien!

Heeft u een onderwerp waar onze specialisten niet alles over weten te vertellen? Door onze nauwe banden met de fabrikanten kunnen wij altijd een passende Toolbox meeting voor u organiseren! Onder het genot van wat lekkers zorgen wij graag dat u en uw werknemers veilig aan de slag kunnen gaan bij elke klus!

Altrex Toolbox

Ook op grote hoogte zorgen wij dat u veilig aan al uw projecten kan werken! Daarvoor organiseren wij graag onze specifieke Altrex Toolbox meetings. Alle steigers, ladders, trappen en hangbruggen van Altrex zijn ook in ons assortiment verkrijgbaar! Wij adviseren u dan ook graag over de juiste materialen voor uw projecten.

Sommige projecten eisen natuurlijk maatwerk. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de producten van Altrex en helpen u graag met het zoeken naar het beste alternatief!

Voor advies kunt u contact met ons opnemen via het aanvraagformulier, bellen naar 010 – 2 888 444 of stuur een e-mail naar info@breur.nl.

Ook is het mogelijk om uw steiger via deze link link zelf samen te stellen! Uiteraard bent u ook welkom om langs te komen in een van onze filialen!