Uw gegevens bij Breur

Uw gegevens bij Breur

Wanneer u onze website bezoekt, via onze website informatie aanvraagt, zich aanmeldt als klant, telefonisch contact met ons opneemt of via onze website besteld, registreren wij uw persoonsgegevens. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor diverse doeleinden, waaronder het verzenden van onze nieuwsbrieven, het afleveren van goederen of diensten, het afhandelen van betalingen en om u de mogelijkheid te bieden om een account op onze website aan te maken.

Slechts de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van onze werkzaamheden en dienstverlening, zullen door ons worden verwerkt. Bij het verwerken van de gegevens gaan wij met de grootste zorgvuldigheid met uw persoonsgegevens om. Wij houden ons te allen tijde aan de geldende wet- en regelgeving ten aanzien van de bescherming van de persoonsgegevens, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Wilt u uw door ons verwerkte persoonsgegevens inzien, wijzigen of verwijderen? Of heeft u vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op via 010 - 2 888 444 of info@breur.nl.

Meer informatie over het verwerken van uw persoonsgegevens is te vinden in ons privacy statement.