Wie zijn wij

Wij zijn Breur

Snel, betrouwbaar, persoonlijk en duurzaam

Breur is dé groothandel voor de bouw en industrie. Wij staan klaar om u te helpen met het eenvoudig en efficiënt bestellen van de producten die essentieel zijn voor uw werk. Maar wat ons echt onderscheidt, is de hechte, persoonlijke relatie die we met elke klant opbouwen.

Bij Breur draait het niet alleen om het leveren van producten als gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk, werkkleding en alles voor in de keet. Ook met onze diensten maken we het voor u graag zo makkelijk mogelijk. Met projectteams voor werkkleding/PBM's, hang- en sluitwerk en digitale toegangscontrole, nemen onze specialisten u veel werk uit handen. In ons Technisch Service Centrum regelen we complete gereedschapsbeheer, zoals het keuren, kalibreren en repareren van uw gereedschappen en machines. Precies zoals u het wenst.

Snel & flexibel

Van het moment dat u een bestelling bij ons doet tot het moment dat onze bus de producten bij u aflevert, hebben we zelf grip op elke schakel in het proces. Dat maakt ons snel. Én flexibel. Zo is geen (spoed)aanvraag ons teveel. We gaan er elke keer weer vol voor.

Betrouwbaar

Bij Breur staat betrouwbaarheid centraal. Wij zijn vastbesloten om elke gemaakte afspraak na te komen en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We begrijpen dat onvoorziene uitdagingen kunnen opduiken, maar in plaats van deze te vermijden, benaderen we ze met transparantie en duidelijke communicatie. Uw vertrouwen in ons is van onschatbare waarde. We zetten ons niet alleen in voor producten en diensten van hoge kwaliteit, maar ook om deze aan te bieden tegen een eerlijke prijs.

Persoonlijk

Belt u met Breur, dan belt u geen vreemde. U belt met iemand die weet wat er bij u speelt en wat belangrijk voor u is. Bent u een nieuwe klant? Dan doen we er alles aan om u in mum van tijd thuis te laten voelen bij Breur. 

Duurzaam

Duurzaamheid is geen trend, het is onze toekomst. Bij alles wat we doen denken we na over de gevolgen voor de toekomstige generaties. Deze tijd vraagt om andere keuzes. Zo zijn we altijd in ontwikkeling. Op het gebied van groene energie, CO2- en energiereductie en duurzame innovatieve alternatieven van onze producten.

Familiebedrijf, bijna 100 jaar 

Op 18 oktober 1928 heeft Nico Breur, de vader van Rob Breur, Breur Groothandel aan de Vlietlaan te Rotterdam opgericht. Rob Breur heeft de zaak in 1966 van zijn vader overgenomen. Na jaren van ondernemerschap heeft hij in 1998 het stokje overgedragen aan zijn dochters Petra en Linda Breur.

We doen wat we beloven

Zoekt u naar een partner die snelheid, integriteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft? Dan bent u bij Breur aan het goede adres. Wij zijn transparant over onze producten, diensten en de manier waarop we zaken doen. Onze aanpak is simpel: we houden ons aan onze beloftes en leveren consistente kwaliteit.

Wensen en mogelijkheden

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten. Neem contact op en één van onze vertegenwoordigers staat u graag te woord. Of u nu liever één van onze locaties bezoekt, of dat we bij u langskomen, wij passen ons aan uw wensen aan.

 

 

Breur's Groothandel aan de Vlietlaan

Breur's Groothandel aan de Vlietlaan in 1928